Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Lúpil s plastovou fľašou, Košičana obral o 7 eur

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA/KOŠICE – Prostriedky pri lúpeži môžu byť rôzne. Pri jednej lúpežník udrel dôchodcu do hlavy plastovou fľašou a obral ho o sedem eur. Na ďalšieho Košičana stačili dvom mužom údery päsťou a do tretice ženu zvalil lupič na zem, kde ju zbil a potom strhol z krku retiazku.

V utorok okolo 23.15 hod. dvaja neznámi muži na Ceste pod Hradovou napadli Košičana (53). Začali ho biť päsťami do tváre a ukradli plátený vak s dokladmi, 70 eurami a bankomatovú kartu. Muž má škodu vo výške 120 eur a zranenia, z ktorých sa bude liečiť dva týždne.

V stredu o 12.30 hod. neznámy muž prepadol na Triede SNP ženu (52) z Košíc. Zvalil ju na zem a keď sa žena bránila, dostala dva údery päsťou do tváre. Potom jej muž strhol z krku retiazku zo žltého kovu. Poškodenej spôsobil škodu tisíc eur a zranenie s presne neurčeným časom liečenia.

Vyšetrovateľ obvinil zo zločinu lúpeže Tibora P. (53) z Košíc, ktorý v utorok o 19.00 hod. v záhradkárskej lokalite na Teplárenskej ulici v Košiciach lúpežne prepadol dôchodcu (69) z tohto mesta. Zozadu ho udrel plastovou fľašou a pridal kopanec. Z vrecka košele mu ukradol sedem eur. Keď muž protestoval, vyhrážal sa mu zabitím. Seniora pri útoku zranil, bude sa liečiť asi osem dní. Obvineného stíhajú na slobode, hrozí mu sedem až dvanásť rokov rokov väzenia. O všetkých lúpežiach informovala zástupkyňa košickej policajnej hovorkyne Jana Mésarová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu