Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Dievča na prostitúciu za päťtisíc a staré auto!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

KOŠICE - Okresný súd Košice I odročil na jún prípad kupliarstva, v ktorom prokuratúra kladie za vinu podnikateľovi Štefanovi M. a jeho dvom príbuzným, že v rokoch 2003 a 2004 nútili na prostitúciu v tom čase šestnásťročnú Annu.

Na pojednávanie prišli všetci obžalovaní, ale ani jeden zo šiestich predvolaných svedkov. Proces sa začal ešte v roku 2007. Podľa obžaloby Štefan M. (50 r.), jeho syn Štefan (24 r.) a manželka Jozefína (55 r.) si zarábali tým, že dievča, ktoré za päťtisíc korún a staré auto predali podnikateľovi jej vzdialenejší príbuzní, ponúkali na rôznych miestach v Košiciach zákazníkom na poskytovanie sexuálnych služieb. O prípade sa polícia dozvedela, keď sa dievča z jednej „zákazky“ k Štefanovi M. nevrátilo a ušlo.

Všetci obžalovaní v procese odmietli vypovedať. Anna na jednom z minulých pojednávaní zopakovala, čo vypovedala pred vyšetrovateľom. „Vozili ma zväčša taxíkom po rôznych firmách, aj niekoľkokrát za deň. Zobrali mi kartu poistenca aj rodný list, občiansky preukaz som nemala," povedala.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu