Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Babka dala podvodníčke na pretekárske auto

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA/B.BYSTRICA – Neznáma žena zavolala dôchodkyni (78) z Banskej Bystrice. Predstavila sa ako jej vnučka a chcela, aby jej požičala 1 500 eur na pretekárske auto.

Telefonovali spolu v pondelok o tri štvrte na štyri popoludní. Údajná vnučka sa potešila, keď jej „stará mama“ sľúbila požičať peniaze a povedala, že si po ne príde jej kamarát. Eurá sľúbila hneď na druhý deň vrátiť. Približne o pol hodinu po telefonáte prišiel neznámy muž, ktorý si vzal 1 500 eur a odišiel.

Až po jeho odchode podvedená žena zavolala svojej dcére do Nemčíc, ktorá jej povedala, že vnučka žiadne peniaze od nej nechcela a je doma. Podľa seniorky, muž, ktorý si prišiel po peniaze mal približne 20 rokov, bol silnejšej postavy a vysoký približne 180 centimetrov.

Na sebe mal modrú bundu, modré rifle a na hlave modrú šiltovku. Odišiel na osobnom aute modrej farby so zvolenským evidenčným číslom. Banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová upozorňuje, že podobné podvody zaregistrovali a vyšetrujú aj vo Zvolene, v Lučenci a v okrese Žiar nad Hronom.



Foto: SITA, Zdroj: MN, topky.sk. PZ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu