Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zvrhlík tri týždne znásilňoval 17-ročnú Sandru

Pentagon
Pentagon

BRATISLAVA - Opätovným výsluchom Milana I., ktorý podľa obžaloby v roku 2008 tri týždne zadržiaval v byte v neslávne známom dome prezývanom Pentagon v bratislavskej Vrakuni vtedy 17-ročnú Sandru, dával jej drogy a znásilňoval ju, sa začal obnovený súdny proces na Okresnom súde Bratislava II.

Tomu prípad vrátil krajský súd 26. novembra 2009, keď zrušil pôvodný odsudzujúci rozsudok pre procesné pochybenia.

Milan I. vo štvrtok na súde tvrdil, že poškodená dievčina prišla aj s kamarátkou za ním do Pentagonu, mala ho ostrihať. Počas toho podľa vlastných slov fetoval, vraj spoločne so Sandrou. Neskôr sa údajne zblížili, začali sa bozkávať. Súdu tvrdil, že Sandre navrhol, aby zostala u neho bývať, s čím údajne súhlasila. Kamarátka odišla preč.

Obžalovaný vypovedal, že neskôr sa so Sandrou milovali a na ďalší deň už nechcela odísť, lebo videla, že v byte je fet. Muž tvrdí, že dievča posielal preč. Podľa neho mohla odísť aj v nasledujúcich dňoch, lebo on z bytu chodieval za kamarátmi, na návštevy. Niekedy ju von údajne brával so sebou, takže aj vtedy mohla od neho odísť.

Podľa verzie Milana I. sa Sandra zranila pri jednom incidente počas návratu z diskotéky, keď na neho zaútočila skupina ľudí na autobusovej zastávke. Prokurátor mal však k jeho výpovedi výhrady, lebo raz Milan I. ukazoval, že mu pri incidente zranili ľavú, potom zas pravú ruku. Upozornil aj na posudok znalca, že zranenia dievčaťa vznikali postupne. Obžalovaný sa k tomu nevedel vyjadriť s odôvodnením, že nie je lekár.

Podľa zrušeného rozsudku z 3. septembra mal Milan I. stráviť vo väzení 13 rokov. V obžalobe sa tvrdí, že dievča muselo užívať drogy, údajne ju obžalovaný bil rôznymi predmetmi, napríklad gitarou alebo tĺčikom. Po znásilnení ju nútil, aby sa obesila. Po troch týždňoch sa dievčaťu podarilo ujsť, malo viaceré zranenia. Dievča je príbuznou bývalého známeho politika.

Obžalovaný je vo väzbe a má aj ďalší súd, prípad súvisí s drogovými deliktami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu