Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Na ženu útočil päsťami aj kovovou vôdzkou na psa!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA/KOŠICE – Agresívny Michalovčan päťkrát fyzicky napadol ženu zo Sobraniec, v štyroch prípadoch jej spôsobil zranenia s dobou liečenia dva až tri týždne.

Pri útoku 9. decembra žena utrpela zlomeninu kľúčnej kosti a jej práceneschopnosť stále trvá. Šokujúce na celej skutočnosti je, že k útokom dochádzalo v čase od júna minulého roku až do 15. februára! Obeťou opakovaných útokov bola Anna (44) zo Sobraniec.

Košický policajný vyšetrovateľ až dnes obvinil zo zločinu ublíženia na zdraví Miroslava (41) z Michaloviec. Ako uviedla polícia, k fyzickým útokom došlo po predchádzajúcej hádke na rôznych miestach. V rodinnom dome poškodenej v Sobranciach, ako aj počas jazdy v aute. Ženu bil päsťami, kovovou vôdzkou na psa aj elektrickou šnúrou. Svoju obeť kopal, hodil o skriňu a dokonca jej zahasil ohorok cigarety na ruke. V štyroch prípadoch jej spôsobil zranenia s dobou liečenia dva až tri týždne, od útoku v decembri je žena práceneschopná.

Obvinený skončil v cele policajného zaistenia a vyšetrovateľ spracuje návrh na jeho väzobné stíhanie, hrozí mu päť až 12 rokov väzenia. Informovala o tom košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu