Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Agresívny dôchodca škrtil a striekal, hrozí mu 8 rokov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

LUČENEC – Dôchodca (67) z Ružinej pri Lučenci si môže odsedieť až osem rokov. Najprv dôchodkyni (62) z Malého Krtíša nastriekal sprej do očí, potom ju škrtil a reval na ňu, že ju zabije.

Včera predpoludním na Partizánskej ulici v obci Malý Krtíš vošiel bez súhlasu majiteľky do jej rodinného domu. V ruke mal sprej. V spálni domu jej nastriekal do očí dráždivú látku. Stále na ňu kričal, že ju zabije. Keď chcela ujsť, spadla. Priskočil k nej, chytil ju za krk a začal škrtiť. Napriek tomu sa žene podarilo ujsť na ulicu.

Agresívny dôchodca však bežal za ňou. Na ulici kričal, že sa nič pre ňu ešte neskončilo a že sa vráti a podpáli jej dom. Žena sa radšej ukryla v obchode, odkiaľ zavolala políciu.

Nespratný dedko zatiaľ ušiel. Popoludní ho zadržali policajti. Poškodenej po jeho útoku zostali modriny pod krkom, svrbenie pokožky a pálenie očí bez práceneschopnosti. Útočník sedí v policajnej cele s návrhom na vzatie do väzby.

Ako informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, vyšetrovateľ agresívneho seniora obvinil z porušovania domovej slobody, obmedzovania osobnej slobody a nebezpečného vyhrážania. Môže za to dostať až 8 rokov väzenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu