Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Zrazilo sa desať áut, D1 čiastočne sprejazdnili!

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto

Aktualizované

TRNAVA - Na diaľnici D1 medzi Trnavou a Sencom sa dnes zrazilo viacero áut. Podľa hovorcu Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave Ivana Peťka, hasičom sa podarilo havarované vozidlá odtiahnuť na krajnicu a sprejazdniť jeden pruh diaľnice. Dopravu komplikuje sneženie.

Pri nehode sa podľa hovorkyne hasičského prezídia Silvie Jančovičovej zrazila asi desiatka osobných áut, kamión a ďalšie nákladné vozidlo. Pasažieri áut sa podľa prvých hlásení z miesta zrážky len poudierali, dodala Jančovičová.
Na diaľnici D1 sa dnes stala aj ďalšia nehoda v opačnom smere, keď sa o 10:10 pri Zelenči prevrátilo osobné vozidlo značky Suzuki. Podľa Peťka vodič ostal zakliesnený vo vozidle, ohlásil však, že nie je zranený. Na miesto nehody vyslali dvoch príslušníkov z hasičskej stanice v Trnave, ktorí mu pomohli dostať sa von z auta.

Sneženie a nehody skomplikovali a výraznejšie spomalili dopravu na viacerých cestách. Nákladné autá s dĺžkou nad desať metrov sa nedostanú cez horský priechod Donovaly, ktorý spája Banskú Bystricu a Ružomberok. Neprejazdný pre kamióny je tiež horský priechod Veľké Pole medzi Partizánskym a Žarnovicou. Polícia tiež zastavila dopravu z Jablonice do Trstína cez Bielu Horu na západe Slovenska. Podľa Slovenskej správy ciest sa pri nízkych teplotách môže na vlhkých a mokrých vozovkách a na mostoch vytvárať poľadovica.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu