Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Ženu zrazil na priechode pre chodcov

BRATISLAVA - Tragická nehoda sa stala v stredu večer v Humennom. O život prišla 63-ročná chodkyňa, ktorú zrazil 72-ročný vodič. Podľa informácií prešovskej policajnej hovorkyne Magdalény Fečovej nepozorný šofér zrazil ženu, keď prechádzala po priechode pre chodcov.

Žena po zrážke zomrela na mieste. Vyšetrovateľ vodiča obvinil z ublíženia na zdraví s následkom smrti. Tragédia sa odohrala aj v katastri obce Miňovce v okrese Stropkov, kde sa zrazila Felicia combi s Tatrou. Ako uviedla Fečová, 55-ročný vodič osobného auta nezvládol zákrutu, s vozidlom prešiel do protismeru a narazil do protiidúcej tatrovky. Šofér Felicie zomrel na mieste nehody.

Na diaľnici D2 zahynul v stredu krátko pred polnocou 23-ročný mladík na motocykli Simson. Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Silvia Miháliková, do motocyklistu zozadu narazil 41-ročný Petr, ktorý zrejme neprispôsobil rýchlosť. "Ak niekto z nedbanlivosti spôsobí ťažkú ujmu na zdraví alebo smrť porušením dôležitej povinnosti vyplývajúcej z postavenia vodiča, hrozí mu trest od 6 mesiacov do 5 rokov," uviedla Miháliková.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu