Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Náčelník polície zachytil na priechode chodkyňu

Miesto nehody
Miesto nehody

ZVOLEN - Náčelník Mestskej polície vo Zvolene Juraj Družbacký zachytil na priechode pre chodcov chodkyňu (55). Stalo sa to v utorok podvečer blízko mestskej polície, keď sa viezol na služobnom seate.

Žena po páde na zem utrpela zranenia s PN do 7 dní. Náčelník o udalosti neinformoval políciu. Tvrdí, že to nebola klasickú nehoda a vôbec nedošlo ku kontaktu jeho auta s osobou.

Juraj Družbacký: "Ku kolízii môjho auta s osobou vôbec nedošlo."

"Ucítila som náraz a spadla dozadu. Stále som v šoku a bolí ma hlava," hovorí Ľubica T. Po nehode ju náčelník zaviezol domov. Až večer išla do nemocnice so zaťom po tom, ako mu povedala čo sa stalo.

"Svokra utrpela otras mozgu a podvrtnutie krčnej chrbtice. Asi týždeň bude PN," povedal Miroslav Suja. Z chirurgie ohlásili nehodu polícii a tá našla vodiča doma. "Skúška na alkohol bola negatívna, na aute sme nenašli stopy poškodenia," uviedla policajná hovorkyňa Mária Faltániová: "Vodič chodkyňu zachytil ľavým spätným zrkadlom, keď prechádzala cez cestu a zrejme pôjde len o priestupok," dodala.

"Podľa mňa to nebola dopravná nehoda. Zadnou časťou auta som zachytil tašku panej, v ktorej mala jablká. Povedala, že ma vôbec nevnímala, že je to jej chyba. Odmietla vyšetrenie, chcela len, aby som ju odviezol domov. Udalosť som neoznámil preto, že som ju nepovažoval za klasickú dopravnú nehodu," zdôvodnil svoje konanie J. Družbacký.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu