Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Donovaly sú pre nákladné autá uzavreté

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Horský priechod Donovaly je pre nákladné autá nad 10 metrov dĺžky uzavretý až do odvolania. Ostatné horské priechody sú zjazdné.

Povrch vozoviek je prevažne pokrytý vrstvou kašovitého až utlačeného snehu do troch až piatich centimetrov, priechody Zbojská, Pezinská Baba, Makov, Javorník, Skýcov, Príslop, Čertovica, Pusté Pole, Branisko, Soroška, Ďurďošík a Dargov majú povrch vozovky mokrý.

Sledované diaľničné úseky a rýchlostné cesty na území Slovenska sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne vlhký až mokrý, okrem úsekov D2 Kúty - Bratislava, D1 Bratislava - Piešťany a R1 Nová Baňa - Žarnovica, ktoré sú pokryté vrstvou čerstvého až kašovitého snehu do jedného centimetra.

Cesty I., II. a III. triedy sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne vlhký až mokrý, v severných, resp. hornatejších častiach Slovenska je pokrytý vrstvou kašovitého až utlačeného snehu od jedného do štyroch centimetrov. Na juhozápade Slovenska a na strednom Slovensku je väčšina ciest pokrytá vrstvou čerstvého snehu do jedného do troch centimetrov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu