Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Ako dlho ležali na dne Ružína?

K nešťastnej udalosti došlo pravdepodobne pri ich návrate na malej križovatke pri moste Ružinka. Zobraziť galériu (4)
K nešťastnej udalosti došlo pravdepodobne pri ich návrate na malej križovatke pri moste Ružinka.

MALÁ LODINA - Tragédiou sa skončil veľkonočný pobyt na chate. Päť mladých ľudí - dve ženy a traja muži - zomrelo uväznených v kapote auta na dne priehrady Ružín pri Malej Lodine. Rodičia sú zhrození. V stredu večer im na dvere zaklopali policajti so smutnou správou, že už nikdy neuvidia svoje deti.

"Vybral si dovolenku, aby si cez sviatky oddýchol s kamarátmi na chate. Nič zlé sme netušili, pretože sa mal vrátiť až v stredu podvečer," uviedla nešťastná matka Karola M. (= 23) z Košickej Novej Vsi. Na chate bol Karol s priateľkou Katarínou P. (= 22) a jej bratom Bohuslavom P. (= 22) z Košíc. Ten tam bol so svojím dievčaťom Miroslavou K. (= 31) z Humenného. V bordovom favorite ich mal odviezť z chaty spoločný kamarát Marek N. (= 32) z Košíc.

"Syn chodil s Katarínou šesť rokov a uvažovali aj o svadbe," vzlykala nešťastná Karolova mama. Nevie si vysvetliť príčiny havárie. Myslí si, že asi išli na neďalekú stanicu do Malej Lodiny po Miroslavu. Pracovala ako sestrička v nemocnici a mala sa k partii pripojiť.

Tomu nasvedčuje aj smer, z ktorého auto prichádzalo k chate. K nešťastnej udalosti došlo pravdepodobne pri ich návrate na malej križovatke pri moste Ružinka. Vodič favorita chcel zrejme odbočiť z hlavnej cesty smerom od Malej Lodiny k chatovej osade. "Doposiaľ z nezistených príčin dostal šmyk, následkom ktorého došlo k pádu auta do vodnej nádrže vedľa mosta," uviedla zástupkyňa košickej policajnej hovorkyne Oľga Lukáčová. Ani policajti presne nevedia, kedy k nešťastnej udalosti vlastne došlo. Na stopy po šmyku a nárazník v tráve ich upozornili v stredu ráno lesní robotníci. Privolaní hasiči nakoniec v ten deň podvečer po polhodine vytiahli auto na breh.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu