Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Čech vyrábal a predával drogy na Záhorí

ilustračné foto
ilustračné foto

TRNAVA - Polícia obvinila z výroby a obchodovania s drogami českého občana, ktorý podľa nej balil a pripravoval omamné látky na distribúciu v Šaštíne-Strážach na západnom Slovensku.

Muž z Mikulova podobne ako jeho údajný slovenský komplic zo Šaštína skončil vo vyšetrovacej väzbe. Pokiaľ sa vina mužov preukáže pred súdom, môžu vo väzení stráviť až 15 rokov. Informoval o tom dnes Ľuboš Homola z krajského riaditeľstva polície v Trnave.

Čech mal podľa polície v Šaštíne prechodný pobyt. "Muži spoločne od začiatku roka vyrábali a predávali drogy, ktoré na osobných autách dovážali do miesta bydliska. Tu ich balili do skladačiek a injekčných striekačiek a následne ich predávali distribútorom drog alebo konečným spotrebiteľom," poznamenal Homola. Pri prehliadke dvoch domov v Šaštíne-Strážach policajti našli striekačky s metamfetamínom či rôzne chemikálie.

Policajti pred približne pol rokom zadržali v Skalici štyroch Čechov, ktorí podľa nich vo svojom aute prevážali metamfetamín. Drogu viezli do bytu v meste, odkiaľ sa mala ďalej predávať. Pri prehliadke bytu polícia našla ďalší pervitín a jeho slovenského majiteľa tiež zadržala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu