Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Fico médiám: Toto by neurobili ani prasce

Robert Fico
Robert Fico (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Predseda vlády Robert Fico sa dnes označil za terč, s ktorým majú médiá bojovať.

"Ja som váš terč a nie môj mŕtvy otec. Ja som váš terč a nie môj mŕtvy starý otec. Ja som váš terč a nie môj syn, moja mama, ktorú terorizujete v Topoľčanoch od rána do večera vo Veľkých Dvoranoch a rovnako nie je terčom vo vašej politike určite ani moja manželka," Informoval, že "jeden slovenský denník" poslal na Okresný súd v Topoľčanoch list, v ktorom žiada, aby mohol študovať dedičský spis po jeho mŕtvom otcovi.

"Traumu, ktorú spôsobujete týmto, nie tak ani mne, ako mojej rodine a ďalším blízkym, je trauma skutočne hlboká," zdôraznil s tým, že jeho otec zomrel ako robotník vo veku 56 rokov. "Nebol žiadny boháč, v tom spise nič nenájdete," povedal. Dodal, že "ten istý denník" požiadal aj o dedičský spis jeho starého otca.

"Roľníka, ktorý tak isto nikdy nič nemal a žil svojím životom na jednej dedine," zdôraznil. Médiá vyzval, aby sa prestali rýpať v minulosti jeho mŕtveho otca a starého otca. "Toto by neurobili ani najväčšie prasce na svete, čo vy robíte vo vzťahu k rodine, čo robíte slovenským politikom, čo robíte ľuďom, ktorí robia svoje veci," povedal. Po krátkom emotívnom vystúpení nedal novinárom priestor na otázky a odišiel.



Fico: Novinári terorizujú moju rodinu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu