Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mladíkom v D. Strede vybuchla pyrotechnika!

Mladíci vyrábali vlastnú pyrotechniku
Mladíci vyrábali vlastnú pyrotechniku

BRATISLAVA/DUN. STREDA – Trom mladíkom (všetci 23) z Dunajskej Stredy zjavne nestačila bežne dostupná pyrotechnika, keď ešte v pondelok obsah z rôznych petárd nasypali do plastovej fľaše a nabili do nej klince. Jedna sa im podarila, pri výrobe druhej však došlo k výbuchu, ktorý dvoch z nich zranil.

Ako uviedla polícia, Gabrielovi výbuch poranil ruku a nohy, menej závažné poranenia si teraz lieči v domácom ošetrení. Norbert skončil v nemocnici s devastačnými poraneniami ruky, tržnými ranami na tvári a nohách. Štefan vyviazol z incidentu bez zranení. Čo bolo motívom ich konania teraz vyšetruje polícia. Preveruje, či mohlo ísť aj o všeobecné ohrozenie. Informovala o tom trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Polícia v tejto súvislosti pripomína, že neodborné zásahy do pyrotechniky a jej domáca výroba môže byť životu nebezpečná. Ak si chcete sviatky spestriť pyrotechnikou, vždy je lepšie kúpiť si ju v licencovaných predajniach a riadiť sa návodom na používanie, odkazujú policajti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu