Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Pri Zvolene úplne zhorel linkový autobus!

Vnútro autobusu po požiari Zobraziť galériu (11)
Vnútro autobusu po požiari

BANSKÁ BYSTRICA - Obrovské plamene zachvátili včera podvečer starší autobus značky Karosa. Stalo sa to na rýchlostnej ceste R1 zo Zvolena do Banskej Bystrice. Autobus bol našťastie prázdny a neviezol sa v ňom žiadny pasažier.

Autobus v plameňoch mohli včera večer vidieť všetci, ktorí prechádzali po rýchlostnej ceste medzi Banskou Bystricou a Zvolenom. Jeho vodičom bol 35-ročný Banskobystričan. „Vodič počas jazdy počul buchnutie v zadnej časti autobusu. Následne zbadal, ako začala zadná časť autobusu horieť,“ povedala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková.

Vodič autobus ihneď odstavil na krajnici, avšak požiar sa mu uhasiť nepodarilo. Autobus úplne zhorel ešte pred príchodom hasičov. Tí spolu s políciou zabezpečili, aby nedošlo na rýchlostnej ceste k dopravným kolíziám. „Škoda, ktorá požiarom vznikla bola vyčíslená na približne 13-tisíc eur. K zraneniu osôb nedošlo,“ doplnila hovorkyňa. Podľa predbežného vyjadrenia zisťovateľa príčin požiarov došlo k skratu v elektroinštalácii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu