Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ráno v Sobranciach: Byt polial benzínom a zapálil!

Vyhorený byt Zobraziť galériu (6)
Vyhorený byt

BRATISLAVA/KOŠICE – Do bytu svojej manželky priniesol kanistre s benzínom, polial podlahu a zariadenie bytu a všetko zapálil! Nasledovala explózia výparov a požiar, pri ktorom utrpel popáleniny 3. a 4. stupňa. K zraneniu iných osôb našťastie nedošlo. K šokujúcej udalosti došlo dnes ráno okolo 7:15, do bytu prenikol Jaroslav K. (45) z obce Tibava (okr. Sobrance) s kľúčom, ktorý pravdepodobne odcudzil synovi.

Susedom privolaní policajti vykopli dvere a muža našli ležať v kuchyni na podlahe. Privolaní hasiči zasahovať nemuseli, susedia našťastie neboli vystavení nebezpečenstvu, ani nehrozila škoda veľkého rozsahu na majetku, nakoľko v obytnom dome nie je zavedený plyn a došlo iba k zadymeniu spoločných priestorov.

Vyšetrovateľ pravdepodobne Jaroslava K. obviní z porušovania domovej slobody a poškodzovania cudzej veci, za ktoré mu hrozí väzenie až na päť rokov. Majiteľke a nájomníčke bytu vznikla na jeho zariadení škoda cca 20 tisíc eur. Informovala o tom košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu