Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Nezvestného Mirka z Lipian nenašiel ani vrtuľník

BRATISLAVA/PREŠOV - Polícii sa stále nepodarilo nájsť nezvestného päťročného Mirka z Lipian, ktorý je nezvestný od piatku popoludnia.

Ako agentúru SITA informovala prešovská policajná hovorkyňa Magdaléna Fečová, vrtuľník letky ministerstva vnútra (MV) preletel celú oblasť od Lipian po Prešov, chlapčeka však neobjavil. V pátracej akcii polícia pokračuje, do Lipian ešte dnes prídu 15 policajti MV SR s deviatimi psami .

Hasiči-záchranári v súčasnosti brázdia po rieke na člnoch a pátrajú spoločne s policajtmi a ľuďmi z okolia. Nezvestnosť syna nahlásil na políciu v piatok okolo 16:00 jeho 34-ročný otec. Chlapček sa popoludní hral s loptou spolu so starším, šesťročným bratom v záhrade rodinného domu. Potom, ako ich matka zavolala domov, sa starší brat vrátil, mladší zostal v záhrade pri betónovom priepuste, pod ktorým tiekla voda z topiaceho sa snehu vlievajúca sa do potoka Kamenička.

Maloletého Mirka začala okamžite hľadať rodina, v záhrade ho však nenašli. Otec objavil len zakliesnenú loptu v priepuste. Rodina potom hľadala chlapca v okolí u susedov a okolo potoka. Za účasti lipianskych hasičov sa dostali až k sútoku potoka, kde sa Kamenička vlieva do Torysy. Pátranie však bolo neúspešné a pre tmu ho museli prerušiť.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu