Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Námestníka riaditeľa zmlátili obuškami

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Bleskovky.sk)

VEĽKÝ ŠARIŠ - Dvaja maskovaní útočníci zbili námestníka generálneho riaditeľa Daňového riaditeľstva Jána Dobroviča. Muža na pozemku jeho rodinného domu opakovane bili gumenými obuškami, keď spadol na zem, kopali ho a opäť ho udierali gumenými pendrekmi.

Dvaja maskovaní muži na neho čakali zamaskovaní s kuklami na hlave, keď išiel v sobotu večer vysypať smeti, vyskočili na neho z kríkov.  "Ja som kričal, sused priletel, on ich videl, " povedal Dobrovič. Po tom muži ušli a stratili sa v tme, obeť skončila v Prešovskej nemocnici. Má početné pomliaždeniny a zlomené predlaktie.

Dobrovič v ostatných rokoch pôsobil v Prešove ako riaditeľ Obchodnej inšpekcie i prednosta mestského úradu. Teraz okrem vysokej funkcie na Daňovom riaditeľstve kandiduje za poslanca VÚC. Tvrdí, že nepriateľov nemá, v lete mu však niekto na terase domu odpálil výbušninu.

Teraz sa nevedel vyjadriť, či to s tým môže súvisieť. "Neviem si to absolútne vysvetliť," povedal Dobrovič s tým, že žiadne varovanie pred bitkou nebolo. Polícia vyšetruje prípad ako ublíženie na zdraví a porušovanie domovej slobody.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu