Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Vyhrážky v spálni, vo dvore aj v pohostinstve!

ilustračné foto
ilustračné foto

KOŠICE/BRATISLAVA - V policajnej cele skončil Martin (41) z obce Skároš (okr. Košice-okolie), ktorý v stredu pred polnocou zaútočil na svoju manželku.

Teraz čelí obvineniu z nebezpečného vyhrážania. Ako uviedla polícia vo svojej správe, po príchode domov v spálni svoju o rok mladšiu manželka zobudil a po hádke sa jej vyhrážal, že „ak neodíde z domu preč, tak ju vyhodí cez strešník von alebo ju vynesú von nohami dopredu“. Svojím konaním u nej vzbudil strach o život a zdravie a to aj z dôvodu, že sa už v minulosti dopustil ublíženia na zdraví, skonštatovala polícia.

Rovnaké obvinenie má na krku aj Marek (32) z obce Hodkove (okr. Košice- okolie), ktorý sa v stredu večer vyhrážal zabitím svojej matke (57) a bratovi (24). Týmto niekoľkokrát povedal „zabijem vás“, pričom brata aj fyzicky napadol a spôsobil mu drobné zranenia.

Tretieho prípadu nebezpečného vyrážania sa dopustil Vladislav (36) z Hatalova, ktorý ešte minulú sobotu slovne napádal svoju matku (66) a sestru (31) a vo dvore rodinného domu sa im vyhrážal, že ich „pozabíja, postrieľa“, uviedla polícia. Ženy v obave o život z miesta bydliska ušli. Na druhý deň večer sa obvinený v miestnom pohostinstve opäť vyhrážal svojej sestre zabitím. Informovala o tom košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu