Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Vyhrážky smrťou: Manželský pár vydieral iný pár

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: Jupiterimages)

PREŠOV/BRATISLAVA - Vyhrážky smrťou a údery päsťami do hlavy. Takéto argumenty použil muž (39) z Jarovníc, keď žiadal ďalšiu splátku za poskytnutú pôžičku.

Jeho obete však nič zaplatiť nemienili s vysvetlením, že všetko už splatili. Policajný vyšetrovateľ vo štvrtok útočníka aj s jeho manželkou (38) obvinil z vydierania.

Ako uviedla polícia vo svojej správe, obvinení manželia 19.októbra v jednom z rodinných domov v Jarovniciach požadovali od muža (30) a jeho manželky vyplatenie ďalšej splátky za pôžičku vo výške 330 eur. Z obavy o svoj život a zdravie im muž dal 50 eur s tým, že viacej peňazí im už nedá, nakoľko pôžičku už majú vyplatenú. Obaja sa im začali vyhrážať ujmou na zdraví a požadovať ďalšie peniaze, pričom neostalo len pri tom. Majiteľ domu dostal od obvineného štyri údery päsťami do hlavy, uviedla polícia.

Obvineného vydierača zadržali a umiestnili v cele policajného zaistenia s návrhom na vzatie do väzby, ženu stíhajú na slobode. Informoval o tom Daniel Džobanik z prešovského policajného riaditeľstva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu