Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Psy zo svetovej výstavy pobehovali po nehode po diaľnici

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

ŽILINA - Šesť vyľakaných psov, s ktorými sa v pondelok ich majitelia vracali zo svetovej výstavy v Bratislave do Ruska, pobehovalo po hromadnej nehode áut v okolí diaľnice medzi Považskou Bystricou a Žilinou. Päť zvierat chytili, posledného z vystrašených psov sa zatiaľ prilákať nepodarilo.

Potvrdil to Jozef Kalaš zo spoločnosti SOS Havaria, ktorá odťahuje vozidlá pri nehodách. Podľa internetového portálu Pravda.sk si nehoda vyžiadala dvoch zranených ľudí.

"Posledný zo psov pobehoval povedľa diaľnice, len má nejaký šok, tak sa ho nedarí chytiť," poznamenal Kalaš. Portál upozornil, že diaľničný úsek z Považskej Bystrice na Bytču bol po kolízii pätice vozidiel približne dve hodiny uzavretý. Podľa Kalaša v súčasnosti už funguje premávka bez problémov.

Nákladné vozidlo vraj vrazilo do troch ruských áut so psami, ktoré boli odstavené na krajnici. Do kolízie sa potom dostalo ešte jedno vozidlo. Nehodou sa zaoberá polícia.

Rusi sa so svojimi miláčikmi vracali z najväčšej výstavy psov v histórii svetovej kynológie World Dog Show 2009 v Bratislave. Návštevníci výstavy si v uplynulom týždni mohli pozrieť viac ako 21.000 psov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu