Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Atmosféra v Bratislave po futbale pokojná

Slovenskí fanušikovia
Slovenskí fanušikovia

BRATISLAVA - Žiadne vážne incidenty fanúšikov nemusela polícia riešiť po sobotnom večernom futbalovom kvalifikačnom zápase na Majstrovstvá sveta medzi Slovenskom a Slovinskom. Potvrdil to bratislavský policajný hovorca František Peczár.

"Pár drobných výtržností policajti riešili pred začiatkom zápasu," konštatoval Peczár. Slovenského fanúšika, ktorý napadol policajta, predviedli na oddelenie. Slovinského fanúšika odovzdali policajtom príslušníci SBS-ky, pretože na štadión sa snažil dostať pyrotechniku. Policajti zasahovali aj pri menšej predzápasovej potýčke skupiny slovenských fanúšikov, predviedli ďalšieho Slováka.

Na slobode je už aj desať slovinských fanúšikov, ktorých zadržali v súvislosti s rozbitou recepciou v hoteli na bratislavskej Bellovej ulici. V tomto prípade je napokon len jeden obvinený. "Slovinský fanúšik je stíhaný na slobode pre trestný čin poškodzovania cudzej veci, " uviedol Peczár a dodal, že u tohto muža našli aj bielu kryštalickú látku. Policajti ju poslali na expertízu, či je to droga. Pri poškodení recepcie vznikla hotelu škoda 3 300 €, incident zaznamenala priemyselná kamera.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu