Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hlina vyvesil nápis proti Slotovi, odviedla ho polícia!

Ján Slota
Ján Slota (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Aktivista Alojz Hlina dnes na Bratislavský hrad zavesil niekoľkometrový transparent kritizujúci predsedu SNS Jána Slotu. Napísal to internetový portál Sme.sk.

Muža, ktorý už viackrát podobným spôsobom protestoval proti Slotovmu štýlu politiky, potom spolu s jeho spolupracovníkom podľa portálu predviedla polícia.

"Veríme, že po oprave a vyčistení tu už nebude Slota a jemu podobní," písalo sa na transparente. Bratislavský hrad sa v súčasnosti rekonštruuje, Hlinovi sa podarilo vyliezť po lešení. Hlina, ktorý je podnikateľom a snažil sa presadiť sa aj v komunálnej politike, už niekoľkokrát upútal pozornosť protestmi proti Slotovi.

V máji sa napríklad pokúšal zo sídla strany v Bratislave zvesiť vlajku. Aktivista predsedovi SNS vyčítal údajný vulgárny slovný útok na policajtku, ktorá nechcela jeho šoféra pustiť bez potrebných dokladov do parlamentnej garáže.

Upozorňoval aj na kritizovaný predaj emisných kvót neznámej spoločnosti Interblue Group či kontroverznú súťaž na ministerstve výstavby, ktorú zverejnilo len na nástenke. Obe kauzy sa spájali so SNS.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu