Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Motoristi na Pohode sa nemohli dostať z letiska

TRENČÍN – Pri evakuácii návštevníkov festivalu Bažant Pohoda po sobotnej nehode, ktorá si vyžiadala jednu obeť, uviazlo v areáli trenčianskeho letiska množstvo motoristov.

Východ pre motorizovaných účastníkov smerom na obec Opatovce zaplnili autá a v nich bezmocní šoféri. Podaktorí stáli v kolóne už niekoľko hodín. Navyše pôvodný trávnik sa zmenil na bahno a autá sa nedokázali pohnúť.

Zatiaľ čo niektorým sa na cestu podarilo dostať za niekoľko desiatok minút, iní to šťastie nemali. Tí najšikovnejší vbehli z trávnatých parkovísk na letiskovú plochu vedúcu na cestu až na konci areálu a tým sa šikovne predbehli. Podľa svedkov už ani toto neplatí, pretože autá sa začali predbiehať navzájom. Šoféri sa začali zabávať aspoň trúbením rôznych melódií.

Po tom, čo počas popoludňajšej búrky spadol jeden zo stanov a zomrel pri tom človek, organizátori festival predčasne ukončili. V tom momente bolo na festivale okolo 35 tisíc ľudí. Peších doviezli autobusy kyvadlovej dopravy na železničnú stanicu. Motoristi majú len jedinú možnosť, ako sa dostať na hlavné cestné ťahy, preto sa v okolí letiska vytvorili rozsiahle zápchy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu