Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Muž na Spiši pred deťmi týral bývalú ženu

SPIŠSKÁ NOVÁ VES – Manželský pár sa síce rozviedol, ale zostali spolu bývať pod jednou strechou v obci Tomášovce v okrese Spišská Nová Ves. Pre ženu sa začalo peklo.

Doteraz netrestaný Miroslav (41) je na najlepšej ceste okúsiť, ako chutí väzenská strava a spí sa na tvrdom. Svoju bývalú polovičku od novembra minulého roku opakovane fyzicky a psychicky týral. Scenár bol podobný ako pri takýchto prípadoch býva.

Ženu vyháňal aj s deťmi z domu a aby vedela, že to myslí vážne, tak ju kopal, bil päsťami a šklbal za vlasy. Bitku sprevádzali vulgárne nadávky a vyhrážanie sa smrťou. Všetko pred potomkami. Samozrejme, že žena z toho mala neustály stres a strach. Liečila sa preto na psychiatrii.

Naposledy začal bývalý vyvádzať minulú sobotu. Popoludní ju sotil a keď spadla na zem, vrhol sa na ňu. Trieskal ju päsťami do hlavy, kopal neboráčku do stehien a kmásal za vlasy. Nezabudol samozrejme ani na odporné nadávky. Žena chvalabohu neutrpela žiadne zranenia, ktoré by ju poslali na maródku. Muža policajti zadržali a zavreli do cely. Z Košíc o prípade fakty poskytla policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu