Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Brutálne zavraždil expriateľku, dostal doživotie!

TRENČÍN - Krajský súd v Trenčíne dnes vymeral doživotie mužovi, ktorý predvlani brutálne zavraždil neďaleko Partizánskeho svoju bývalú priateľku. Potvrdil tak skoršie rozhodnutie tamojšieho okresného súdu. Rozsudok je právoplatný. Informoval o tom hovorca krajského súdu Roman Tarabus.

Štyridsiatnik podľa neho zasadil žene jedenásť rán nožom. Chcel sa jej tak pomstiť za to, že sa s ním rozišla. "Krajský súd zamietol odvolanie obžalovaného. Za obzvlášť závažný zločin úkladnej vraždy uložil Okresný súd Trenčín obžalovanému trest odňatia slobody na doživotie, pričom zároveň rozhodol, že podmienečné prepustenie z tohto výkonu trestu odňatia slobody nie je prípustné," spresnil Tarabus.

Násilník napadol ženu počas predvlaňajšieho októbra v noci v obci Nedanovce po jej návrate z práce. Tridsiatnička nestihla pred mužom vycúvať s autom z úzkeho dvora. Jej niekdajší partner päsťou rozbil okno na dverách auta, otvoril ich a svoju obeť zasiahol nožom do chrbta, krku, ramena, tváre a hrudníka. Jedna z rán skončila aj v srdci. Žena napokon zraneniam podľahla.

Muž z Chynorian si v minulosti za inú vraždu odpykal 14-ročný trest väzenia. Obeťou bola jeho družka, ktorú uškrtil utierkou.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu