Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Dlhy nemám, tvrdí Hlina, ktorý zvesil zástavu SNS

iniciatíva Koniec primitivizmu.
iniciatíva Koniec primitivizmu.

BRATISLAVA - Organizátor iniciatívy Koniec primitivizmu v politike Alojz Hlina tvrdí, že v súčasnosti nemá žiaden dlh vo výške 49 790 eur.

Záväzok, ktorý sa objavil v správe, je podľa jeho slov riadne a načas splatený, čo je možné podložiť dokladmi. Informácia o výške dlhu, z ktorej agentúra vychádzala, je však stále zapísaná v obchodnom registri prístupnom na internete. Podľa Hlinu nie je výpis aktualizovaný. K nedorozumeniu podľa Hlinu došlo po tom, ako na otázku redaktora nestihol celú odpoveď, lebo ho zadržala polícia a naložila do služobného auta.

Hlinu v utorok zadržala polícia po tom, čo zvesil zástavu Slovenskej národnej strany (SNS) z jej sídla v Bratislave na Šafárikovom námestí. Hlina si priložil rebrík, vyliezol približne do výšky štyroch metrov a z centrály národniarov zvesil zástavu SNS. Zhodil ju jednému zo svojich spoločníkov, ktorý ju niesol motorkárovi. Tomu sa však nepodarilo z námestia utiecť, všetkých zadržala polícia. Hlina pred novinármi uviedol, že zvesenie zástavy SNS má symbolicky význam, pretože národniari prišli o štandardu, bojovú zástavu.

"SNS neexistuje. My sme im zástavu ukoristili, oni si ju neustrážili. Nikdy v histórii o ňu neprišli," vyhlásil Hlina predtým, ako ho polícia naložila do auta. Zároveň dodal, že zástavu chcel čestne vrátiť, ale až vtedy, keby SNS mala nového predsedu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu