Utorok11. jún 2024, meniny má Jesika, zajtra Zlatko

V Hrone našli potetovaného mŕtveho muža!

Tetovanie nájdenej mŕtvoly Zobraziť galériu (5)
Tetovanie nájdenej mŕtvoly

ZVOLEN – V Hrone našli mŕtvolu neznámeho staršieho muža. Na celom tele bol potetovaný. Polícia sa na vás obracia so žiadosťou o pomoc pri zistení jeho totožnosti.

Mŕtveho muža našli v Hrone pod mostom pri Hronskej Breznici. Mal asi 60 rokov, výšku 183 -185 cm a silnejšiu postavu. Bol plešatý, na temene hlavy s tmavohnedými vlasmi.

Na sebe mal hrubý sveter šedej farby, ktorý mal na bokoch rukávov asi 5 cm tmavošedý pás. Značka svetra je COANDIN a veľkosť XL. Pod ním mal oblečené bielo-krémové tričko značky UNCLE SAM s tromi bielymi gombíkmi a bielo-krémové spodky. Ide zrejme o pyžamovú súpravu.

Muž mal na nohách zimné topánky čiernej farby po členky, značka YANG HU, veľkosť 46. Okrem toho mal oblečený tmavomodrý tenký rolák, tmavomodré hrubé ponožky a tenké ponožky tyrkysovej farby. Muž bol potetovaný po celom tele. Napríklad na predlaktí ľavej ruky asi 10 centimetrovú hlavu ženy v zelenom klobúku. Na vonkajšej strane tej istej ruky kríž, pod ním fľašu a v pozadí ostnatý drôt. Všetko vo veľkosti asi 5 cm. Na hrudi mal nápis ALINA a hlavu muža, nad ktorou je Socha slobody.

Ak by niekto muža aj podľa tetovaní spoznal, zavolajte na číslo 158 alebo to oznámte na najbližšej polícii. Informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu