Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Obhorená mŕtvola: Kto je žena s pírsingom?

Pírsing mladej ženy Zobraziť galériu (3)
Pírsing mladej ženy

PREŠOV – Už sme vás informovali, že v nedeľu podvečer našiel náhodný chodec v kríkoch za obcou Demjata obhorenú mŕtvolu mladej ženy. Na jazyku mala pírsing.

Ležala v kríkoch pri betónovej ceste za touto obcou v Prešovskom okrese. Neďaleko je Domov sociálnych služieb a asi 400 metrov ďalej chatová oblasť.

Neznáma žena mala asi 25 až 35 rokov. Bola vysoká 165 cm, štíhlej postavy a vážila asi 45 až 50 kg. Mala šedo - modré oči a hnedé vlasy.

Na jazyku mala pírsing v tvare činky. Na hornej časti bolo na polkruhu vyryté strieborné číslo 69 na čiernom podklade (viď foto). Na obhorenej mŕtvole sa zachovali pestované nechty na nohách natreté perleťovým lakom s trblietkami nezistenej farby. Žena mala udržiavaný chrup s viacerými plombami a jedným implantátom s porcelánovou korunkou.

Telo sa našlo v značne obhorenom stave. Preto sa zachovali iba zvyšky oblečenia - tričko červenej farby, rifľové nohavice a kožená bunda tmavej farby. Pri mŕtvole boli aj zvyšky cestovej tašky zn. CARLTON.

Akékoľvek poznatky o neznámej mŕtvej žene oznámte na oddelenie pátrania policajného riaditeľstvo v Prešove na telefónne čísla 0961 80 2371, 0961 80 2302 alebo na známe 158. Z Prešova informoval ich hovorca Daniel Džobanik.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu