Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Násilník napádal manželku, ostáva vo väzbe

BANSKÁ BYSTRICA – Odvolací senát Krajského súdu v Banskej Bystrici dnes ponechal vo väzbe 50-ročného Ivana Š. z tohto mesta, ktorého stíhajú za prečiny nebezpečného vyhrážania a ublíženia na zdraví.

Obvinený opakovane vulgárne nadával manželke Márii, bil ju a vyhrážal sa jej zabitím.

Viacročné nezhody v manželstve vyvrcholili začiatkom mája v kuchyni bytu na Tatranskej ulici v Banskej Bystrici. Ivana manželka chcela vyhodiť z bytu pre opakované vulgárne a fyzické útoky. Muž sa rozčúlil a ženu napadol päsťou a kopancami. Vyhrážal sa jej zabitím, pričom v ruke držal nôž. Kričal, že jej roztrhne „pysk“ tak, že ju nikto nedá dokopy. Napadnutá Mária privolala policajtov, pred ktorými násilník chcel ujsť, ale nepodarilo sa mu. Ženu s otrasom mozgu a ďalšími zraneniami museli hospitalizovať.

Násilníka Ivana sudca okresného súdu vzal do väzby i napriek jeho prísľubom, že útoky na ženu sa nebudú opakovať. Mária však povedala, že nešlo o prvý útok, už v januári jej zlomil nos, na Vianoce jej prikladal na krk nôž a pred rokom ju zbil. Ivan proti rozhodnutiu sudcu podal sťažnosť, ale odvolací senát mu nevyhovel.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu