Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Trénoval jiu-jitsu, obžalovali ho zo zabitia Turka!

NITRA – František V. z Nitry, ktorý v júni minulého roka pred nitrianskym nočným podnikom na smrť zbil Turka Kilica L., je obžalovaný zo zabitia. V prípade dokázania viny mu hrozí minimálne sedem rokov za mrežami. Dnes o tom informoval hovorca Krajskej prokuratúry v Nitre Jaroslav Maček.

František V. má čierny pás v jiu-jitsu a doteraz trénoval v tomto bojovom umení deti. Pracoval aj ako vyhadzovač v istom nitrianskom klube. V júni 2008 v skorých ranných hodinách sa strhla v podchode pred diskotékovým podnikom Barracuda na Mostnej ulici bitka.

Po predchádzajúcej slovnej potýčke medzi viacerými mužmi bol napadnutý 41-ročný Talian Massimiliano S., ktorý vyviazol s tržnou ranou hornej a dolnej pery a 31-ročný štátny príslušník Turecka Kilic L., ktorý pästné rany neprežil. Zomrel počas poskytovania prvej pomoci záchrankou. Príčinou smrti bol podľa súdnej pitvy ťažký opuch mozgu a vnútrolebečné krvácanie.

František V. bol do 15-tich hodín v rukách polície, prihlásiť sa prišiel sám. V súčasnosti je stíhaný na slobode. Turek prišiel na Slovensko z Holandska, kde býval aj so svojou manželkou, ktorá pochádza z Nitry, a dieťaťom. Obvineného 37-ročného Františka V. polícia v minulosti stíhala pre majetkový a násilný delikt, keďže však dodržal podmienku, v súčasnosti sa naňho hľadí ako na netrestaného.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu