Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Za pokutu stĺkol úradníka kovovým obuškom

(Zdroj: Bleskovky.sk)

KARLOVE VARY - Nespokojný klient včera kovovým teleskopickým obuškom napadol úradníka karlovarského magistrátu. Podnikateľ sa tak mal pomstiť za pokutu, ktorú dostal od magistrátu.

Informovali o tom televízia Prima a server tn.cz s tým, že úradníka museli po útoku previesť do nemocnice. Útočníka polícia zadržala. Server tn.cz uviedol, že muž mal okrem teleskopického obuška pri sebe ešte pištoľ a nôž.

„Rozkopol tak dvere, že odrazil kus omietky. V ruke mal obušok a šiel rovno na mňa. To sa nedalo nič robiť. Takže chvíľku sme sa naháňali okolo stola, až sa stôl prevrátil a skočil po mne,“ opísal útok napadnutý úradník. Lekári mu v nemocnici zistili tržné rany, pomliaždeniny, odreniny a ďalšie zranenia.

Motívom útoku podľa serveru bola zrejme pokuta 86-tisíc českých korún (3 228 eur), ktorú mesto podnikateľovi uložilo za nesprávnu prevádzku skládky. Televízia Prima pripomenula, že s útočníkom mali úradníci magistrátu problémy už v minulosti. Mal niekoľko správnych konaní a jedno z nich má byť podľa mesta dôvodom jeho nespokojnosti.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu