Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Policajti v Bratislave išli po drogách

BRATISLAVA - Pre podozrenie z prechovávania drog skončilo včera v Bratislave na polícií viacero osôb. Policajti u nich pri kontrolách našli podozrivé látky, o ktorých má expertíza potvrdiť, či išlo skutočne o drogy.

Bratislavčanku (32) kontrolovali v Janíkovom dvore v Petržalke. Hliadke dobrovoľne vydala igelitové vrecúško s obsahom bieleho prášku.

Pravdepodobne drogy policajti zaistili aj pri kontrole ženy (27) na Stavbárskej ulici vo Vrakuni. O zatavenej striekačke s obsahom tmavej tekutiny žena policajtom povedala, že je to heroín.

Na Škultétyho ulici v bratislavskej časti Nové Mesto policajtom odovzdal pri kontrole podozrivú látku aj Bratislavčan (34). Mal to byť podľa neho pervitín.

Prípadmi sa zaoberajú policajti na oddeleniach skráteného vyšetrovania. Podozrivé látky poslali na expertízu. Ak sa potvrdí podozrenie, že išlo o drogy, za ich prechovávanie pre vlastnú potrebu hrozí trest až na 3 roky. Ak ide o prechovávanie vo väčšom množstve, tam je trest až 5 rokov. Z bratislavského policajného riaditeľstva informovala hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu