Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

SBS-kár zavraždil kolegu, dostal 25 rokov!

(Zdroj: SITA)

KOŠICE - Krajský súd v Košiciach dnes potvrdil 25-ročný trest väzenia bývalému pracovníkovi súkromnej bezpečnostnej služby za brutálnu vraždu kolegu.

Muž podľa obžaloby ešte v roku 2006 v Košiciach prepadol svojho spolupracovníka pri práci na bankomate a 41-krát ho bodol do rôznych častí tela. Informovala o tom hovorkyňa súdu Marcela Gálová.

"Krajský súd zamietol odvolanie Košičana a okrem toho mu uložil povinnosť uhradiť poškodenej súkromnej spoločnosti škodu 20.000 eur (600.000 korún)," uviedla Gálová. Verdikt je podľa Gálovej právoplatný.

Útočník svojho kolegu napadol, pretože chcel utajiť spreneveru takmer 20.000 eur (600.000 korún). Počas procesu sa ku krádeži peňazí priznal, vraždu kolegu však popieral. Zbraň, ktorou zaútočil, sa polícii nepodarilo nájsť.

Celý incident sa odohral v miestnosti na obsluhu bankomatu v budove jedného z košických hotelov v mestskej časti Šaca. Pracovník bezpečnostnej firmy odstraňoval večer poruchu na bankomate. Pri útoku svojho kolegu utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu