Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Vraždiaci Martinčan zasadil 73 rán zrejme pre 100 eur!

(Zdroj: Jupiterimages)

ŽILINA - Polícia obvinila muža z Martina, ktorý podľa nej 73 ranami nožom zavraždil ďalšieho obyvateľa mesta.

Násilník v sobotu zabíjal zrejme pre 100 eur (necelých 3013 korún), ktoré si jeho obeť vybrala z účtu pred vraždou. Pokiaľ sa vina útočníka preukáže pred súdom, môže vo väzení stráviť až 20 rokov. Novinárom to dnes povedal riaditeľ krajského policajného riaditeľstva v Žiline František Posluch.

"Muž napadol obeť kuchynským nožom s dĺžkou čepele 21 centimetrov. Bodaním a rezaním obeti spôsobil 73 bodných a bodno-rezných rán do chrbta, krku, tváre, hrudníka a záhlavia. Zasiahol mu pľúca, došlo k vykrvácaniu do dutiny hrudnej a traumatickému šoku. Toto bolo bezprostrednou príčinou smrti," poznamenal Posluch.

Podľa neho sa Martinčan, ktorý sa s obeťou vraj poznal, k vražde zatiaľ nepriznal. Polícia však nevylúčila, že na jeho šatách našla biologické stopy, ktoré možno patria zavraždenému. Do pátrania nasadili aj služobného psa, ktorý našiel zakrvavený nôž a naznačil tiež smer úteku násilníka.

Údajný vrah bol podľa Poslucha pod vplyvom alkoholu a možno aj drog. Martinčana, ktorý pravdepodobne skončí vo vyšetrovacej väzbe, čaká asi tiež preskúmanie duševného stavu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu