Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Chytili lupiča, prepadol tri pošty

(Zdroj: SITA)

TRNAVA - Policajti odhalili páchateľa, ktorý lúpil na troch poštách v Trnavskom kraji, dvakrát bol však neúspešný. Policajti ho zadržali v utorok vo Veľkých Kostoľanoch v okrese Piešťany a nie je vylúčené, že sa chystal na ďalší lúpežný záťah.

Podľa informácií trnavskej policajnej hovorkyne Martiny Kredatusovej mal muž na prednej a zadnej časti Octavie rôzne tabuľky s evidenčným číslom, pri kontrole mu našli plynovú zbraň, rukavice a kuklu.

Tridsaťšesťročného muža predviedli na výsluch, kde vyšlo najavo, že je podozrivý z lúpeží na poštách. Koncom januára lúpil v Borovciach v Piešťanskom okrese.

Zamaskovaný muž ohrozoval pracovníčku zbraňou, vyrušil ho však klient. Úspešnejší nebol ani na druhý deň, keď sa pokúsil vylúpiť poštu v Trakoviciach v okrese Hlohovec. Maskovaný kuklou a so zbraňou v ruke prišiel na poštu, duchaprítomný pracovník stihol spustiť bezpečnostné zariadenie. Lupič sa vyľakal a aj v tomto prípade naprázdno ušiel.

V polovici februára sa opäť vrátil na poštu do Boroviec, tentokrát už spôsobil škodu 1 750 eur. Muža vyšetrovateľ obvinil z lúpeže a spracoval návrh na jeho vzatie do väzby. Za mrežami môže stráviť sedem až dvanásť rokov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu