Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Skoro nahý zviazaný muž biedne zahynul v pivnici!

Pivnica, v ktorej našli telo muža Zobraziť galériu (3)
Pivnica, v ktorej našli telo muža

NOVÉ ZÁMKY - Včera o 17.00 hod. našiel majiteľ rodinného domu v Dubníku v novozámockom okrese vo svojej pivnici mŕtvolu muža. Mŕtvy mal zviazané ruky aj nohy a priviazali ho ku tehlovému pilieru. Policajti už zistili, čo sa stalo.

Majiteľ domu, ktorý našiel mŕtvolu v pivnici, prišiel síce otrasný nález osobne nahlásiť na políciu. No polícia však zistila aj jeho spojenie s prípadom. Všetko sa odohralo takto.

Synovec nebohého Vojtecha D. (55) Gabriel J. (25) objavil, že jeho strýko má na vkladných knižkách uložených asi 60 000 eur. Vkladné knižky mu na začiatku marca ukradol. Nepodarilo sa mu vybrať v banke žiadne peniaze. Tak vymyslel plán. Nahovoril štyroch kamarátov, aby Vojtechovi D. (55) ukradli občiansky preukaz.

Štvorica súhlasila. V utorok asi o 22.00 hod. preskočili bránu rodinného domu a vošli do dvora. Domáci pán zrejme počul hluk a vyšiel na dvor. Páchatelia použili na neho paralyzátor. Bezbranného muža previezli na osobnom aute do obce Dubník. Zviazali ho a nechali v spodnej bielizni v pivnici rodinného domu. Keď sa o dva dni prišli naňho pozrieť, bol už mŕtvy. Majiteľ domu v Dubníku, ktorý bol v skupine páchateľov, vec oznámil polícii.

Nitrianska vyšetrovateľka dnes obvinila Gabriela J. (25) z Nových Zámkov, Romana F. (32) z Nových Zámkov, Petra F. (28) z Bánova, Petra D. (31) z Tvrdošoviec a Jozefa L. (33) z Dubníka z obzvlášť závažného zločinu lúpeže a zločinu porušovania domovej slobody. Hrozí im 10 až 15 rokov odňatia slobody. Informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu