Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Policajti pochytali mladíkov s marihuanou a pervitínom

BRATISLAVA – Víkendové drogové radovánky si vzali na mušku bratislavskí policajti. U štyroch mužov našli marihuanu, pervitín a iné podozrivé látky.

V sobotu nad ránom na Hradskej ulici v Bratislave skontrolovali policajti muža (25), ktorý im dobrovoľne vydal injekčnú striekačku s obsahom hnedej látky a tú poslali na expertízu. Mladíka po vypočutí policajti prepustili. Pri obchodnom centre v Petržalke v sobotu ráno policajtom vydal dobrovoľne František B. (25) bývajúci v Českej republike igelitové vrecko so sušenou rastlinou a zatavenú striekačku s obsahom neznámej látky.

Policajti expertízou zistili, že ide o marihuanu a v striekačke bol pervitín. Vyšetrovateľ spracoval podnet k návrhu na Františkove vzatie do väzby. V sobotu večer skontrolovali na Galvaniho ulici muža (26). Ten im dobrovoľne odovzdal dve zatavené injekčné striekačky s obsahom bieleho prášku. Policajti injekčné striekačky zaslali na expertízu.

Po vypočutí muža prepustili. V ten istý deň o pár hodín neskôr pri kontrole na Račianskom mýte muž (40) pustil na zem zatavenú injekčnú striekačku s obsahom bieleho prášku. Hliadka muža predviedla na policajné oddelenie a po vypočutí ho prepustili. Striekačka putovala na expertízu.

Fakty o kontrolách poskytol František Peczár z bratislavského policajného riaditeľstva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu