Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

V Červeníku pestovali marihuanu vo veľkom!

TRNAVA - Polícia v pondelok odhalila v Červeníku pri Leopoldove zariadenie na pestovanie marihuany. V rodinnom dome, ktorý mal v prenájme 24-ročný muž z Trnavy, našli okrem troch rastlín približne 230 sadeníc. Mladíka podozrivého z nedovolenej výroby drog zadržali a hrozí mu v prípade dokázania viny až 15 rokov väzenia, informovala o tom dnes polícia.

"Až znalci zistia, aký majú (rastliny) obsah účinnej látky THC (tetrahydrokanabinol) a koľko dávok by sa z nich dalo vyrobiť," uviedol policajný hovorca Ľuboš Homola.

Väčšie množstvo marihuany odhalili policajti aj koncom októbra minulého roka v Bátorových Kosihách na juhu Slovenska. Pri raziách zadržali 40 kilogramov vysušenej marihuany a ďalších 739 rastlín. Pravdepodobne najväčšiu výrobňu marihuany v strednej Európe za posledných desať rokov našli policajti v novembri 2006 v Nitre.

Z budovy starého mäsokombinátu údajne odchádzalo každé tri týždne do zahraničia približne 40 kilogramov veľmi kvalitnej marihuany za asi osem miliónov korún (podľa konverzného kurzu zhruba 265.550 eur).
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu