Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Most cez Moravu pre zvýšenú hladinu uzavreli!

(Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Slovenská správa ciest upozorňuje vodičov, že most cez rieku Moravu medzi obcami Moravský Svätý Ján a Hohenau (Rakúsko) je pre zvýšenú hladinu rieky uzavretý až do odvolania.

Na ceste I/67 v oblasti Podspády na kilometroch 126 až 138 sa na vozovke tvorí poľadovica. V okolí horského priechodu Šturec je pre silnú hmlu viditeľnosť do 20 metrov, v okolí Banskej Štiavnice a Donovál do 50 metrov.

Na ceste I/2 začala Slovenská správa ciest s rekonštrukciou mosta nad železničnou traťou Bratislava -Malacky, ktorý sa nachádza pri rekreačnej oblasti Vampíl pred vstupom do Malaciek smerom od Stupavy. Oprava bude trvať do 30. júla 2009. Obchádzková trasa je vyznačená.

Sledované diaľničné úseky a rýchlostné cesty na území Slovenska sú zjazdné, povrch vozoviek na západnom Slovensku je prevažne suchý až vlhký, na ostatnom území vlhký až mokrý. Cesty I., II. a III. triedy sú zjazdné, povrch vozoviek na západnom Slovensku je prevažne suchý až vlhký, na ostatnom území vlhký až mokrý, vo vyšších polohách stredného Slovenska je povrch vozoviek pokrytý kašovitou, miestami utlačenou vrstvou snehu do šesť centimetrov.

Horské priechody sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne mokrý, okrem HP Jasná, Huty a Hnilec, ktorých povrch je pokrytý miestami utlačenou vrstvou snehu do dvoch centimetrov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu