Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tender na stráženie za 3,1 mil. € vyhrali dve firmy

Ministerstvo obrany
Ministerstvo obrany

BRATISLAVA - Fyzickú ochranu viacerých objektov v správe Ministerstva obrany (MO) budú robiť spoločnosti Trezor Slovakia a DUG. Rezort obrany za ochranu zaplatí spolu 3,1 milióna € (93,4 mil. Sk) vrátane DPH. Vyplýva to z Vestníka verejného obstarávania, ktorý vyšiel v piatok.

Spoločnosť Trezor Slovakia má za vykonanie zákazky dostať 0,9 mil. € (27,1 mil. Sk), spoločnosť DUG 2,2 mil. € (66,3 mil. Sk). Predpokladaná hodnota zákazky rezortom pri vyhlásení súťaže bola 99,5 mil. Sk (3,3 mil. €), konečná cena zákazky je nižšia o približne 0,2 mil. €. Kritériom na vyhodnotenie ponúk bola najnižšia cena.

Zmluva bola uzavretá 29. januára. V ozname o výsledku súťaže nie je uvedené, ako dlho majú víťazi tendra služby poskytovať. Firmy by mali zabezpečiť stráženie objektu v Malante, kasární Obrancov mieru v Nitre, kasární Bieľ, kasární kpt. Jaroša v Košice, kasární Bakova Jama, Šrobárových kasární v Košiciach a ďalších objektov na Devínskej Kobyle, v Perneku, Brestovanoch, Záľubici, Kežmarku a Bratislave.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu