Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Fico odkázal opozícii: Klamete v priamom prenose!

Robert Fico
Robert Fico

BRATISLAVA – Premiér Robert Fico navrhne opozícii, aby poslala do Rady pre hospodársku krízu jedného zástupcu. Musí to byť odborník, nie politik, povedal dnes Fico.

Výzvam opozície na rokovania neverí. "Na jednej strane nám ponúkajú a stále nás tlačia do všelijakých okrúhlych stolov a pritom klamú v priamom prenose," vyhlásil Fico.

"Pán Mikloš povedal, že hneď sme mohli mať šesť a pol miliardy z elektronického mýta a štyri miliardy z Bratislavského hradu a televízia Markíza dodala, že by to stačilo na platy učiteľov na päť mesiacov. To je úplná hlúposť." Fico uviedol, že pri elektronickom mýte v roku 2009 a 2010 štát neplatí vôbec nič. Všetko platí zahraničný investor. Štát bude platiť investorovi až z výberu mýta od roku 2011.

"Pokiaľ ide o Bratislavský hrad - také isté klamstvo, pretože je jasne povedané, aké sú investície na Bratislavský hrad v roku 2009," vyhlásil premiér. "Ako jednoducho máme teraz spolupracovať, keď ešte ani nezačal dialóg a už v priamom prenose takéto nezmysly, takéto hlúposti dávajú na televíznu obrazovku."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu