Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Po nehode zahynul vodič ležiaci na ceste, zrazilo ho auto

ZVOLEN - Tragická dopravná nehoda, pri ktorej zahynula jedna osoba sa stala v sobotu večer na ceste medzi Žiarom nad Hronom a Zvolenom v katastri obce Hronská Dúbrava.

Ako informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Fatániová, 38-ročný vodič osobného motorového vozidla Renault Laguna zo Zvolena, jazdil v ľavom jazdnom pruhu v smere od Žiaru nad Hronom na Zvolen.

Počas jazdy z doposiaľ nezistených príčin zišiel z vozovky na ľavú krajnicu. Následne v šmyku prešiel cez oba jazdné pruhy vpravo, kde narazil do svahu a vybehol na oporný betónový múr, z ktorého sa vozidlo prevrátilo na strechu a zostalo v ľavom jazdnom pruhu.

Počas kolízie vodič Renaultu vypadol z vozidla na vozovku. Do havarovaného vozidla narazilo ďalšie vozidlo VW Passat, ktoré viedol 43-ročný vodič zo Spišskej Novej Vsi. Muža ležiaceho na vozovke ale zrazilo ďalšie auto - Opel Zafira, ktoré viedol 49-ročný vodič zo Žiliny.

Pri dopravnej nehode vodič Renaultu utrpel ťažké zranenia, na následky ktorých na mieste nehody podľahol. Alkohol u ďalších dvoch vodičov zistený nebol u nebohého vodiča bude zisťovaný pri pitve. Škoda na vozidlách je odhadnutá na 9000 eur. Presný vznik a priebeh dopravnej nehody polícia vyšetruje. Do vyšetrovania boli prizvaní aj znalci z odboru zdravotníctva a z odboru dopravy.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu