Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Od pondelka osem obetí na cestách

BRATISLAVA - Od pondelka do štvrtka zaevidovali policajti na cestách 652 dopravných nehôd, vyžiadali si osem ľudských životov, 15 ľudí sa zranilo ťažko a 72 utrpelo ľahké zranenia. Materiálne škody sa vyšplhali na takmer 49 miliónov korún (1 626 502 €). Agentúru SITA o tom informoval hovorca Prezídia Policajného zboru Viktor Plézel.

V pondelok dopoludnia v Detve zrazil VW dvadsaťročnú chodkyňu. Mladá žena zomrela na mieste. V utorok ráno v obci Ptrukša v Michalovskom okrese vodič Renaultu zrazil starších manželov. Osemdesiattriročný muž zomrel po prevoze do nemocnice, jeho 71-ročná manželka je ľahko zranená.

V utorok dopoludnia na železničnom priecestí medzi obcami Blhovce a Hajnáčka v okrese Rimavská Sobota 30-ročný vodič Fabie nerešpektoval svetelnú signalizáciu, obišiel spustenú závoru a vošiel na železničné priecestie, kde ho zrazil nákladný vlak. Mladý muž zomrel na mieste. V utorok sa na diaľnici D2 pri obci Sekule v okrese Senica zrazili štyri autá. Nepozorný vodič kamióna narazil do Renaultu a ten sa zrazil s VW Touran. VW následne odhodilo pod kamión, ktorý ho pritlačil o náves pred ním stojaceho nákladného auta. V nemocnici zomrel 36-ročný spolujazdec z VW, vodič VW a vodič Renaultu sú ťažko zranení. V utorok podvečer pri obci Fiľakovské Kováče v okrese Lučenec 51-ročný vodič škodovky nezvládol riadenie, dostal šmyk a skončil v priekope. Zomrel po prevoze do nemocnice.

V stredu podvečer v Michalovciach na Humenskej zrazil neznámy vodič Octavie 59-ročnú chodkyňu, ktorá prechádzala cez priechod pre chodcov. Šofér z miesta nehody ušiel, žena zomrela v nemocnici.

Vo štvrtok pri obci Figa v okrese Rimavská Sobota sa vodič kamióna otáčal na zakázanom mieste, kde do neho narazilo prichádzajúci Fiat Doblo. Jeho 41-ročný vodič zomrel na mieste nehody, o rok mladší spolujazdec skončil s ťažkými zraneniami v nemocnici. Vo štvrtok v Spišských Vlachoch v okrese Spišská Nová Ves vodič BMW zrazil 73-ročnú chodkyňu. Dôchodkyňa zomrela v nemocnici.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu