Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Sklerotická babička sa zatúlala do 10 km vzdialenej dediny

TOPOĽČANY – Starenka (69) z Topoľčian s diagnostikovanou sklerózou sa včera večer stratila. Po jej stopách sa vydali desiatky policajtov. Hľadali ju v okolí rieky, našli ju až v desať kilometrov vzdialenej obci.

Okolo 20.00 hod. odišla babička zo svojho bytu na nákup do obchodného domu. Naposledy telefonicky komunikovala so svojou dcérou asi okolo 21.30 hod. Do telefónu jej povedala, že je vo veľkej burine a v diaľke vidí svetlo. Keď sa jej dcéra chcela spätne dovolať, mala už telefón vypnutý.

Polícia informovala, že „do pátracej akcie, ktorá prebiehala od včerajšieho večera, bolo dnes zapojených asi 30 policajtov z Obvodného oddelenia PZ v Topoľčanoch, kriminalisti, železniční a mestskí policajti. Terén v okolí rieky Nitry prehľadávali aj členovia záchranného systému so psami. Policajti pátrali po nezvestnej aj v okolitých obciach“.

Babička sa ale našla. O jej pohybe informoval dnes asi o 12.30 hod. obyvateľ Bojná. Živú a zdravú ju prevzali topoľčianski policajti. Informovala o tom nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu