Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Agresívny opilec napadol spolubývajúcich aj policajtov!

NITRA - Agresívny opilec napádal spolubývajúcich, až naňho zavolali policajtov. Napadol aj ich! Opitý násilník (33) z trebišovského okresu vyvádzal v sobotu večer na ubytovni v Nitre, kam policajti vyslali svoju hliadku.

Ako uviedla polícia vo svojej správe, po jej príchode sedel menovaný na posteli vo svojej izbe. „Policajná hliadka ho vyzvala, aby sa obliekol, na čo začal policajtom vulgárne nadávať a jedného z nich fyzicky napadol. Muž aj napriek upozorneniu polície, že sa svojim správaním dopúšťa protiprávneho konania, od toho neupustil. Policajti mu pri predvádzaní nasadili putá,“ uviedla polícia.

Opilec však pokračoval v útokoch. Ako ďalej informovali policajti, „po predvedení bol násilník umiestnený do miestnosti na stráženie, odkiaľ sa vypýtal na toaletu. Po tom, ako za ním policajt zatváral mrežové dvere, predvádzaný muž do nich kopol. Dvere udreli policajta a spôsobili mu rôzne drobné zranenia,“ uvádza sa v policajnej správe. Muža obvinili z útoku na verejného činiteľa, za čo mu hrozí väzenie až na päť rokov. Informovala o tom nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu