Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Poliaci na štadión prepašovali aj výbušniny, došlo k zraneniam!

Záber na poľský sektor na Tehelnom poli
Záber na poľský sektor na Tehelnom poli

BRATISLAVA – Počas včerajšieho futbalového stretnutia Slovensko - Poľsko museli proti poľským fanúšikom zasahovať ťažkoodenci. Poliaci na štadión prepašovali aj výbušniny a svetlice, ktoré hádzali do policajtov. Za obeť padlo i niekoľko desiatok sedadiel.

Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, výtržnosti si vyžiadali viacerých zranených. Medzi nimi sú poľskí priaznivci, policajti aj člen súkromnej bezpečnostnej služby. Presný počet však zatiaľ nie je známy. Niekoľkých Poliakov policajti predviedli na policajnú stanicu.

Proti niektorým poľským fanúšikom ešte poobede v centre Bratislavy zasahovali špeciálne jednotky, konflikty sa však vtedy ešte vyriešili pokojnou cestou.

Slováci dokázali v zápase kvalifikácie na majstrovstvá sveta v roku 2010 zdolať favorizované Poľsko 2:1 po prekvapivom zvrate v závere stretnutia.

 

Stret fanúšikov s policajtmi na futbalovom zápase 

Boli ste na včerajšom zápase s Poľskom? Podarilo sa vám zachytiť futbalistov alebo fanúšikov v akcii? Boli ste svedkami diania v uliciach pred alebo po zápase?

Pošlite nám svoje fotografie a videá na e-mailovú adresu tipy@topky.sk, radi ich uverejníme na našich stránkach.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu