Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Polícia tvrdí, že je na Poliakov pripravená

BRATISLAVA – Bratislava dnes očakáva príchod asi 4000 poľských fanúšikov v rámci kvalifikačného stretnutia medzi Slovenskom a Poľskom na Tehelnom poli. Polícia tvrdí, že je pripravená.

Ako Informovala Tatiana Kurucová z bratislavského policajného riaditeľstva, prijali opatrenia na zabezpečenie ochrany verejného poriadku pred, počas a po skončení futbalového stretnutia. Taktiež opatrenia na zabezpečenie nerušeného priebehu zápasu a plynulosti cestnej premávky.

Do bezpečnostných opatrení sú vyčlenené potrebné sily a prostriedky, niekoľko stoviek policajtov z poriadkovej, dopravnej a kriminálnej polície. K nerušenému priebehu zápasu má prispieť aj jazdná polícia a policajti s vycvičenými služobnými psami. Zároveň bude posilnený výkon hliadkovej a obchôdzkovej služby.

Dopravná polícia sa postará o sprievod fanúšikov, dohliadne na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky v okolí štadióna a podľa potreby bude usmerňovať premávku na priľahlých križovatkách.

Plánované sú v okolí štadióna aj dopravné obmedzenia. Už ráno uzatvorili ulicu Tegelhoffa, Príkopovú a Kalinčiakovú ulica. Polícia avizovala aj výluku premávky na Bajkalskej ulici. Na bezpečnostných opatreniach sa podieľajú takisto mestskí policajti. Situáciu v meste budú policajti sledovať a vyhodnocovať, podľa jej vývoja prijímať potrebné opatrenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu