Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Takmer 10 rokov tyranizoval manželku a tri deti!

POPRAD – Takmer desať rokov tyranizoval manželku a tri deti! Hoci svoje útoky neustále stupňoval, trpiaca manželka nenašla odvahu, aby sa obrátila na políciu.

Až teraz polícia vzala muža (42) z Kežmarku, prechodne žijúcom v Spišskej Belej, do väzby. Ako uviedla vo svojej správe, „najmenej od roku 1999 až doposiaľ v byte v mieste trvalého aj prechodného bydliska viackrát pod vplyvom alkoholu vulgárne nadával svojej manželke a vyháňal ju z domu, načo bola nútená z domu aj s deťmi minimálne 2 krát mesačne odísť.

Od roku 2005 sa jeho konanie stupňovalo, vrátane fyzického napádania manželky, bezdôvodného odopierania spánku svojim trom synom. V nočných hodinách im kontroloval žiacke knižky, pričom keď nebol spokojný so známkami, týchto fackal a bil päsťami po hlave. Lekárske ošetrenie manželka ani deti doposiaľ nevyhľadali.“

Popradský vyšetrovateľ muža obvinil z týrania blízkej osoby a zverenej osoby. Muž skončil po rokoch v cele policajného zaistenia, spracpvaný je už návrhu na jeho vzatie väzby.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu