Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

"Zachraňovala" vzťah, vymyslela si aj znásilnenie

BRNO - Dvadsaťšesťročná žena z Brna si v uplynulých týždňoch vymyslela svoje znásilnenie a svojmu priateľovi potajme zaslala cez 1400 výhražných textových a multimediálnych správ na mobilný telefón. Chcela v ňom vzbudiť dojem, že je v ohrození, a priateľa si tak k sebe citovo pripútať.

Mladá žena chcela zabrániť rozchodu, preto si vymyslela dômyselný plán. Zaobstarala si mobilný telefón, z ktorého začala posielať správy svojmu priateľovi.

Odosielateľom správ mal byť údajne niekdajší priateľ ženy. V textových správách neobvykle hrubým spôsobom hrozil, že ženu znásilní, bude týrať a že ju usmrtí. Žena dokonca uvádzala, že bola niekdajší priateľom v minulosti znásilnená. Jeho presné meno ale neuviedla.

Keď mužovi prišla MMS s fotkou partnerky, na ktorej bola poškriabaná, kontaktoval políciu. Ta k veľkému prekvapeniu zistila, že si žena všetko vymyslela.

Mladá žena za vymyslené znásilnenie stíhaná nebude. Neuviedla totiž presné meno osoby, ktorá ju mala znásilniť, a podľa zákona sa preto ani nedopustila krivého obvinenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu